Klanten beoordelen ons met een 9.1
4.5/5
Advies nodig? 085 401 54 08
Klanten beoordelen ons met een 9.1
4.5/5
Parkeerbeugelspecialist

Elektrische parkeerbeugels voor elke parkeersituatie

2 dezelfde type elektrische parkeerbeugels
Parkeerbeugels op stroom

Stel je eens voor dat je niet hoeft uit te stappen wanneer je komt aanrijden of wilt wegrijden, maar dat je geautomatiseerd je parkeerplek op en af kunt rijden. Dat kan dus als je kiest voor een elektrische parkeerbeugel! Inderdaad, die werkt op stroom en hoef je dus niet handmatig te bedienen.

De tijd dat de accu van de parkeerbeugel vol genoeg blijft, is afhankelijk van het type dat je kiest. Over het algemeen verbruiken ze niet veel energie, dus je hoeft slechts eenmaal in de 4 maanden tot 1,5 jaar op te laden. Sommige elektrische parkeerbeugels hebben ingebouwde zonnecellen, waarmee de accu zichzelf druppelsgewijs oplaadt op zonnige dagen.

Hoe wil je de elektrische parkeerbeugel bedienen?

Het is toch heerlijk dat je gewoon met een afstandsbediening je elektrische parkeerbeugel kunt bedienen? Een druk op de knop en je kunt er op of af rijden. Je kunt ook kiezen voor één van onze parkeerbeugels met app. Die bedien je gewoon met je smartphone. Daarnaast zijn er ook varianten met een sensor, die automatisch signaleren of je eraan komt en dan zichzelf bedienen.

Klinkt het ingewikkeld om zo’n parkeerbeugel te monteren, zeker door de elektrische component? Dan helpen wij je daar graag bij. Als echte Parkeerbeugelspecialist hebben we ook experts voor je die klaar staan om onze beugels optimaal te monteren zoals jij ze wilt hebben. Veel plezier met je elektrische parkeerbeugel!

Populaire elektrische parkeerbeugels

Offerte aanvraag

Ontvang je offerte binnen 24 uur in je inbox