Klanten beoordelen ons met een 9.1

De laatste trends en innovaties in parkeerbeugels

Parkeerbeugels blijven volop in ontwikkeling. Zeker waar het de aansturing betreft wordt volop gebruik gemaakt van technologie. Alles om het gebruiksgemak te vergroten. Zo kun je onze automatische parkeerbeugels openen en sluiten via een handige app op je telefoon en werkt de afstandsbediening via Bluetooth. Robuuste parkeerbeugels zoals de Ottopark support zijn ook op WiFi aan te sluiten. Nog mooier: de Cardin Parksun Solar en de Cardin Parkline worden binnenkort uitgebreid met geavanceerde parkeermanagement-software.

Parkeermanagement-software
Met deze slimme software geef je je visite of bezoekers op een vooraf vastgestelde datum vanaf een bepaald tijdstip toegang tot een parkeerplaats. Je kunt zelfs de eindtijd instellen. Bovendien is de parkeerbeugel met behulp van deze software op afstand te bedienen. Heel handig voor bijvoorbeeld zakelijke (horeca)klanten die gasten vanuit een centrale receptie ontvangen, maar ook voor andere (particuliere) gebruikers is het natuurlijk prettig dat ze vanuit locatie kunnen bepalen wie ze wanneer toegang willen verlenen tot hun parkeerplek.

Slimme camera's
Een andere innovatie die eraan komt, is de ontwikkeling van camera’s in parkeerbeugels. Deze camera’s kunnen een kenteken scannen en vervolgens de parkeerbeugel automatisch openen en sluiten. Zodra deze noviteit op de markt komt, is dat op deze website te lezen.  

Cilinders in kleur naar keuze
Ook voor handmatige parkeerbeugels signaleren we volop trends. Wist je dat je bijvoorbeeld de cilinders van je parkeerbeugel in een kleur naar keuze kunt bestellen? Bijvoorbeeld in dezelfde kleuren als je kozijnen of bedrijfslogo? Mail ons voor de mogelijkheden!

Terug naar overzicht

Lees overige kennisbank artikelen

Klanten beoordelen ons met een 9,1

Jos

Super flexibele medewerking.

Super flexibele medewerking. Alles goed vastgelegd en de monteur ging zelf nog op pad om ervoor te zorgen dat hij bij de juiste plek terecht kon.

P de Vries

14 beugels besteld en binnen een week...

14 beugels besteld en binnen een week geleverd. Kwaliteit ziet er goed uit dus tevreden.

Yaski Cannoot

Zeer tevreden

Er was iets fout gelopen met de transporteur. Parkeerbeugelspecialist heeft dit snel opgelost. Zeer tevreden met jullie service.

H Puijman

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, goed advies, klantvriendelijk dus zeker aan te raden om hier te kopen.