Klanten beoordelen ons met een 9.1

Elektrische parkeerbeugels voor elke parkeersituatie

Stel je eens voor dat je niet hoeft uit te stappen wanneer je komt aanrijden of wilt wegrijden, maar dat je geautomatiseerd je parkeerplek op en af kunt rijden. Dat kan dus als je kiest voor een elektrische parkeerbeugel! Inderdaad, die werkt op stroom en hoef je dus niet handmatig te bedienen.

automatisch Parkeerbeugel Cardin Parkline RVS met batterij (230V)
1010,99 819,00
Weersbestendig en robuust Accu gaat ca. 4 maanden mee zonder opladen Op afstand te bedienen via afstandsbediening
Meer informatie
automatisch Parkeerbeugel Cardin Parksun Solar RVS
1083,59 879,00
Werkt op zonne-energie, dus accu doet het altijd!Op afstand te bedienen via afstandsbedieningWeersbestendig en robuust (RVS)
Meer informatie
automatisch Parkeerbeugel MyZone met app bediening
502,79 399,00
Zeer scherpe prijs Op afstand te bedienenIngebouwde auto-sensorAlarm bij vandalismeWaterbestendig en stofdichtZeer lange accuduur (tot 5 jaar)
Meer informatie
automatisch Parkeerbeugel Cardin Parkline RVS met batterij
1010,99 819,00
Weersbestendig en robuust Accu gaat ca. 4 maanden mee zonder opladen Op afstand te bedienen via afstandsbediening
Meer informatie
In 4 stappen naar jouw
perfecte parkeerbeugel.
Aan de slag
Wij monteren jouw parkeerbeugel

Parkeerbeugels op stroom

De tijd dat de accu van de parkeerbeugel vol genoeg blijft, is afhankelijk van het type dat je kiest. Over het algemeen verbruiken ze niet veel energie, dus je hoeft slechts eenmaal in de 4 maanden tot 1,5 jaar op te laden. Sommige elektrische parkeerbeugels hebben ingebouwde zonnecellen, waarmee de accu zichzelf druppelsgewijs oplaadt op zonnige dagen.

Zelf monteren of laten monteren

Of je nu een fervente klusser bent of twee linkerhanden hebt: iedereen kan onze handmatige parkeerbeugels monteren. Met deze praktische instructievideo’s leggen we je stap-voor-stap uit hoe je de montage het beste aanpakt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je het juiste bevestigingsmateriaal toegestuurd krijgt. Toch hulp nodig? Komt goed! Onze monteurs staan paraat en zorgen dat de klus binnen 2 weken na aankoop geklaard is.

> Naar montageservice

Kennisbank

In onze kennisbank hebben we allerlei nuttige tips en informatie over parkeerbeugels voor je verzameld. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een handmatige of automatische parkeerbeugel? Wat zijn de laatste trends en innovaties? In onze kennisbank lees je de antwoorden.

Bekijk onze kennisbank