Klanten beoordelen ons met een 9.1

Parkeerbeugels met betonvoet

Wil je zeker weten dat je parkeerbeugel écht goed in de grond zit? Kies dan voor een parkeerbeugel met betonvoet. Hierin zit een uitsparing voor de beugel, zodat hij naadloos omlaag klapt en je geen enkele verhoging meer opmerkt. Dat is echt een ontzettend stabiele oplossing voor jouw parkeerplek.

handmatig Parkeerbeugel PBS Solid Block Concrete
623,79 603,79
Betonnen fundatie; zware kwaliteitVerzonken in de grondKeuze uit diverse sloten (oa cilindersloten)Snel te plaatsen
Meer informatie
handmatig Parkeerbeugel VISO Frame in fundatieplaat
563,29 543,29
Zeer sterkDuurzaam materiaalVerzonken in de grondKeuze uit diverse sloten (oa cilindersloten)
Meer informatie
In 4 stappen naar jouw
perfecte parkeerbeugel.
Aan de slag
Wij monteren jouw parkeerbeugel

Stabieler parkeren kan bijna niet

Een ander groot voordeel van een parkeerbeugel met betonvoet is dat hij enorm robuust is. Zeker wanneer je op een drukbezochte locatie staat geparkeerd, met wellicht wat hangjongeren, is dit een fijne gedachte. Jouw parkeerbeugel zit vast in het beton in de grond. Dat krijgen ze echt niet kapot.

Zelf monteren of laten monteren

Of je nu een fervente klusser bent of twee linkerhanden hebt: iedereen kan onze handmatige parkeerbeugels monteren. Met deze praktische instructievideo’s leggen we je stap-voor-stap uit hoe je de montage het beste aanpakt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je het juiste bevestigingsmateriaal toegestuurd krijgt. Toch hulp nodig? Komt goed! Onze monteurs staan paraat en zorgen dat de klus binnen 2 weken na aankoop geklaard is.

> Naar montageservice

 

Kennisbank

In onze kennisbank hebben we allerlei nuttige tips en informatie over parkeerbeugels voor je verzameld. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een handmatige of automatische parkeerbeugel? Wat zijn de laatste trends en innovaties? In onze kennisbank lees je de antwoorden.

Bekijk onze kennisbank