Klanten beoordelen ons met een 9.1

Parkeerbeugels met afstandsbediening voor elke parkeersituatie

Gemak dient de mens. Dat geldt zeker als je kiest voor een parkeerbeugel met afstandsbediening. Want waarom zou je steeds de moeite doen om uit te stappen, de beugel omlaag te doen, weer in te stappen, je auto op de parkeerplek te zetten en de beugel weer omhoog? Druk op de knop en het gebeurt allemaal automatisch!

automatisch Parkeerbeugel Cardin Parkline RVS met batterij
1010,99 990,99
Weersbestendig en robuust Accu gaat ca. 4 maanden mee zonder opladen Op afstand te bedienen via afstandsbediening
Meer informatie
automatisch Parkeerbeugel Cardin Parkline RVS met batterij (230V)
1010,99 990,99
Weersbestendig en robuust Accu gaat ca. 4 maanden mee zonder opladen Op afstand te bedienen via afstandsbediening
Meer informatie
automatisch Parkeerbeugel MyZone met app bediening
502,79 482,79
Zeer scherpe prijs Op afstand te bedienenIngebouwde auto-sensorAlarm bij vandalismeWaterbestendig en stofdichtZeer lange accuduur (tot 5 jaar)
Meer informatie
In 4 stappen naar jouw
perfecte parkeerbeugel.
Aan de slag
Wij monteren jouw parkeerbeugel

Parkeren met een druk op de knop

Het grote voordeel van onze automatische parkeerbeugels is dat ze je veel tijd en moeite besparen. Hoe ze precies werken en wat de exacte specificaties zijn, zie je als je doorklikt naar een specifiek product. De gemene deler is dat je ze met behulp van een afstandsbediening automatisch kunt laten zakken, zodat je eroverheen kunt rijden. Zo blijft jouw parkeerplek dus altijd van jou.

Zelf monteren of laten monteren

Of je nu een fervente klusser bent of twee linkerhanden hebt: iedereen kan onze handmatige parkeerbeugels monteren. Met deze praktische instructievideo’s leggen we je stap-voor-stap uit hoe je de montage het beste aanpakt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je het juiste bevestigingsmateriaal toegestuurd krijgt. Toch hulp nodig? Komt goed! Onze monteurs staan paraat en zorgen dat de klus binnen 2 weken na aankoop geklaard is.

> Naar montageservice

 

Kennisbank

In onze kennisbank hebben we allerlei nuttige tips en informatie over parkeerbeugels voor je verzameld. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een handmatige of automatische parkeerbeugel? Wat zijn de laatste trends en innovaties? In onze kennisbank lees je de antwoorden.

Bekijk onze kennisbank