Klanten beoordelen ons met een 9.1

RVS parkeerbeugels

Het belangrijkste van jouw parkeerplek is dat hij van jou is. Daar ben je dus enorm zuinig op. Bewaking is eigenlijk heel eenvoudig, want wij hebben genoeg parkeerbeugels voor je om uit te kiezen. Zoals je ziet, zijn ze allemaal ontzettend robuust. Vandalen kunnen flink hun best doen, maar deze stevige parkeerbeugels krijgen ze niet kapot!

automatisch Parkeerbeugel Cardin Parkline RVS met batterij (230V)
1010,99 819,00
Weersbestendig en robuust Accu gaat ca. 4 maanden mee zonder opladen Op afstand te bedienen via afstandsbediening
Meer informatie
automatisch Parkeerbeugel Cardin Parksun Solar RVS
1083,59 879,00
Werkt op zonne-energie, dus accu doet het altijd!Op afstand te bedienen via afstandsbedieningWeersbestendig en robuust (RVS)
Meer informatie
automatisch Parkeerbeugel Cardin Parkline RVS met batterij
1010,99 819,00
Weersbestendig en robuust Accu gaat ca. 4 maanden mee zonder opladen Op afstand te bedienen via afstandsbediening
Meer informatie
In 4 stappen naar jouw
perfecte parkeerbeugel.
Aan de slag
Wij monteren jouw parkeerbeugel

Robuust, hufterproof en roestvrij

Staat je parkeerbeugel dag en nacht buiten voor je klaar? Dan wil je er vast wel extra goed voor zorgen. Bijvoorbeeld door te voorkomen dat hij gaat roesten. Dat is immers ook niet praktisch als je hem steeds op en neer moet doen. Met een RVS parkeerbeugel weet je zeker dat hij roestvrij blijft.

Zelf monteren of laten monteren

Of je nu een fervente klusser bent of twee linkerhanden hebt: iedereen kan onze handmatige parkeerbeugels monteren. Met deze praktische instructievideo’s leggen we je stap-voor-stap uit hoe je de montage het beste aanpakt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je het juiste bevestigingsmateriaal toegestuurd krijgt. Toch hulp nodig? Komt goed! Onze monteurs staan paraat en zorgen dat de klus binnen 2 weken na aankoop geklaard is.

> Naar montageservice

Kennisbank

In onze kennisbank hebben we allerlei nuttige tips en informatie over parkeerbeugels voor je verzameld. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een handmatige of automatische parkeerbeugel? Wat zijn de laatste trends en innovaties? In onze kennisbank lees je de antwoorden.

Bekijk onze kennisbank