Klanten beoordelen ons met een 9.1
4.5/5
Advies nodig? 085 401 54 08
Klanten beoordelen ons met een 9.1
4.5/5

Parkeerbeugelspecialist

Parkeerbeugels met betonvoet voor elke parkeersituatie

parkeerbeugel met betonvoet

Stabieler parkeren kan bijna niet

Wil je zeker weten dat je parkeerbeugel écht goed in de grond zit? Kies dan voor een parkeerbeugel met betonvoet. Hierin zit een uitsparing voor de beugel, zodat hij naadloos omlaag klapt en je geen enkele verhoging meer opmerkt. Dat is echt een ontzettend stabiele oplossing voor jouw parkeerplek.

Een ander groot voordeel van een parkeerbeugel met betonvoet is dat hij enorm robuust is. Zeker wanneer je op een drukbezochte locatie staat geparkeerd, met wellicht wat hangjongeren, is dit een fijne gedachte. Jouw parkeerbeugel zit vast in het beton in de grond. Dat krijgen ze echt niet kapot.

Zelfs de montage kunnen wij voor je doen

Voor veel van de handmatige parkeerbeugels uit ons assortiment geldt dat je ze in principe zelf kunt monteren. Zelfs de automatische varianten hebben een goede gebruiksaanwijzing. Maar dat wil niet zeggen dat je zin hebt om het zelf te doen. Of dat je vertrouwen hebt in je eigen montagekwaliteiten. Daarom kun je ons ook inschakelen voor het monteren van je parkeerbeugel.

Voor elk budget en elk wensenpakket vind je de ideale beugel bij de Parkeerbeugelspecialist. Inclusief de service die je van een echte specialist mag verwachten. We nemen je met veel plezier alles uit handen, zodat je met volle teugen kunt genieten van je parkeerbeugel met betonvoet!

Populaire parkeerbeugels met betonvoet

Offerte aanvraag

Ontvang je offerte binnen 24 uur in je inbox