Klanten beoordelen ons met een 9.1
4.5/5
Advies nodig? 085 401 54 08
Klanten beoordelen ons met een 9.1
4.5/5

Parkeerbeugelspecialist

Parkeerbeugels met afstandsbediening voor elke parkeersituatie

Parkeren met een druk op de knop

Gemak dient de mens. Dat geldt zeker als je kiest voor een parkeerbeugel met afstandsbediening. Want waarom zou je steeds de moeite doen om uit te stappen, de beugel omlaag te doen, weer in te stappen, je auto op de parkeerplek te zetten en de beugel weer omhoog? Druk op de knop en het gebeurt allemaal automatisch!

Het grote voordeel van onze automatische parkeerbeugels is dat ze je veel tijd en moeite besparen. Hoe ze precies werken en wat de exacte specificaties zijn, zie je als je doorklikt naar een specifiek product. De gemene deler is dat je ze met behulp van een afstandsbediening automatisch kunt laten zakken, zodat je eroverheen kunt rijden. Zo blijft jouw parkeerplek dus altijd van jou.

een automatische parkeerbeugel
Laat iedereen zien dat het jouw plek is

Een parkeerbeugel met afstandsbediening is in principe al een luxe variant, zeker vergeleken met onze handmatige producten. Maar je kunt kiezen voor nóg meer gemak met één van onze parkeerbeugels met app. Een losse afstandsbediening is dan niet meer nodig, want je bedient hem gewoon met je smartphone. Dat is handig, toch?

Welke parkeerbeugel met afstandsbediening je ook kiest, er is altijd ruimte voor een sticker die aangeeft van wie de parkeerplek is. Je huisnummer, je bedrijfslogo of de naam van jullie VvE: alles kan erop. Zo laat je duidelijk zien dat het jouw plek is. Veel plezier met je parkeerbeugel!

Populaire parkeerbeugels met een afstandsbediening

Offerte aanvraag

Ontvang je offerte binnen 24 uur in je inbox