Gratis verzending

Binnen 2/3 werkdagen geleverd,
gratis verzending vanaf € 300,00

Beste kwaliteit & scherpste prijs

De beste kwaliteit parkeerbeugels – goedkoopste van Nederland

Eigen montageservice

Eigen montageteam en
deskundige support

Deskundig advies

Stel je vraag aan onze parkeerbeugelspecialisten

Parkeerbeugel zorgt voor vrije parkeerplaats

Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen door het toenemend aantal auto’s. En dat te bedenken dat al deze auto’s ook een parkeerplek moeten hebben. Wij horen en zien dat als gevolg van deze toenemende drukte ook het aantal wildparkeerders flink groeit. Je eigen parkeerplaats wordt gewoon zonder toestemming door een ander in gebruik genomen. Een handmatige of automatische parkeerbeugel van de Parkeerbeugelspecialist bied je hiervoor de oplossing.

Goedkope handmatige parkeerbeugel kopen

Want met één van onze kwalitatief goede parkeerbeugels ben je er altijd van verzekerd dat jouw plek ook echt van jou is. Altijd! En het mooie is dat je al een parkeerbeugel budget in huis kan hebben vanaf €69,- excl BTW. Eenvoudig zelf te plaatsen of door één van onze gespecialiseerde monteurs via onze montageservice. Het plaatsen van een handmatige parkeerbeugel is een uiterst effectief om jouw parkeerplaats echt van jou te laten zijn. Het is aan jou om te kiezen voor welke neerklapbare parkeerbeugel je gaat; de parkeerbeugel in betonvoet of fundatieplaat (€429,- excl BTW) of een van onze andere handmatige parkeerbeugels met slot (tussen de €48,- en € 249,- excl BTW). Voor ieders portemonnaie kun je bij ons de voor jou perfecte anti parkeerbeugel kopen voor de scherpste prijs.

Automatische parkeerbeugel. Nog meer comfort.

Ga je liever voor nog meer comfort, dan is een automatische parkeerbeugel echt wat voor jou. Want het is wel heel lekker dat je bij het aankomen bij en vertrekken van je parkeerplek niet eerst je auto uit hoeft om de parkeerbeugel op of neer te klappen. Nee, met onze automatische parkeerbeugels kun je vanuit je auto eenvoudig met afstandbediening of met de bijbehorende app jouw parkeerbeugel bedienen. Natuurlijk is een automatische/ elektrische parkeerbeugel vanwege de techniek duurder dan een handmatige parkeerbeugel, maar de voordelen zijn ook aanzienlijk. En je koopt bij ons al een heel mooie automatische parkeerbeugel vanaf €299,- excl BTW. De duurdere modellen (van de allerbeste kwaliteit en/ of sensoren en/of ingebouwde accu die opgeladen wordt door zonne-energie) kosten tussen de €399,- en €869,- excl BTW. Wij hebben alles in huis voor scherpen prijzen. Niet voor niets zijn wij dé Parkeerbeugelspecialist!

Bekijk ons uitgebreide assortiment parkeerbeugels. Welke parkeerbeugel kies jij?

Jouw felbegeerde parkeerplek moet natuurlijk wel exclusief voor jou blijven. Of voor eventuele gasten die je er wilt laten parkeren. Daar helpen wij je bij. De Parkeerbeugelspecialist is dé specialist op dit gebied. Welk type parkeerbeugel je ook zoekt, bij ons vind je hem. Je bestelt simpel online, waarna wij hem snel bezorgen. Zelfs de montage kun je erbij regelen!