Gratis verzending

Binnen 2/3 werkdagen geleverd,
gratis verzending vanaf € 300,00

Beste kwaliteit & scherpste prijs

De beste kwaliteit parkeerbeugels – goedkoopste van Nederland

Eigen montageservice

Eigen montageteam en
deskundige support

Deskundig advies

Stel je vraag aan onze parkeerbeugelspecialisten

Parkeerplaats bezet? Plaats een parkeerbeugel.

Je kent het wel. Je komt thuis na een lange dag hard werken en het regent. Je verheugt je op die heerlijke gehaktbal in de jus die thuis op je ligt te wachten. Je draait de straat in. In de verte zie je de parkeerplaatsen al opdoemen. Je stuurt in en, er staat een Nissan op jouw parkeerplaats. Boos zet je je auto een paar straten verder en loopt door de regen naar huis. Gefrustreerd trap je nog even de bloempot van de buurman om en mijmert: “Had ik nu maar mijn parkeerplaats afgezet met een parkeerbeugel.

Parkeerbeugel plaatsen mag dat?

Met een automatische parkeerbeugel of handmatige parkeerbeugel was je al die frustraties bespaard gebleven. En de bloempot van de buurman ook. Jouw parkeerplaats was dan ook daadwerkelijk jouw parkeerplaats geweest. Wanneer jouw parkeerplaats jouw eigendom is, kun je zonder problemen een parkeerbeugel plaatsen. Wanneer de parkeerplaats eigendom is, of onderdeel is van een VvE verband, dan kan het zijn dat je daar even voor in overleg moet gaan met de vereniging. Soms is het verstandig om dit juist via de VvE te doen omdat je dan kan profiteren van schaalvoordelen bij de inkoop en meer uniformiteit. Op een openbare parkeerplaats mag je uiteraard geen parkeerbeugel plaatsen. Tenzij de parkeerplaats aan jou is toegewezen en jij daar een vergunning of toestemming voor hebt ontvangen.

Een parkeerbeugel plaatsen kan ik dat zelf?

Jazeker. Iedereen die een boormachine kan vasthouden en een ratel of steeksleutel 13, kan zelf een parkeerbeugel monteren. Ben je nou niet zo handig en verwar je een baco met een Bacardi Cola of je komt met je sleutelbos aanzetten wanneer iemand om sleutel 17 vraagt, dan kun je montage altijd door de buurman of door ons laten doen. Waar je vooral op moet letten bij de montage is de ondergrond waarop de parkeerbeugel gemonteerd moet worden. Voor asfalt bijvoorbeeld, kun je beter houtdraadbouten en pluggen voor gebruiken, dan keilankers. (Het keilanker stuwt anders het asfalt omhoog) Wanneer je door een tegel heen boort, kun je het beste pluggen en bouten gebruiken. In beton kun je het beste keilankers of chemische ankers met een draadeind gebruiken. Bij bakstenen of betonstraatstenen zijn zowel keilankers als pluggen en bouten mogelijk. Voor de chemici en scheikunde nerds onder ons is een chemisch anker natuurlijk het leukst, maar niet altijd het handigst.

Welke parkeerbeugel kan ik het beste toepassen?

Dit hangt vooral af van de toepassing. Wanneer jouw parkeerplaats maar een beperkte tijd hoeft te worden afgezet. (Denk bijvoorbeeld tijdens een verhuizing) Dan is de Budget Blocker een goede oplossing. Maar wanneer je langdurig van je parkeerprobleem af wil, kun je beter kiezen voor de parkeerbeugel PBS Blocker Heavy of de parkeerbeugel PBS Blocker Heavy BL. Voor een ondergrond met tegels of bakstenen kun je het beste kiezen voor de parkeerbeugel PBS Blocker Heavy, voor asfalt en beton de parkeerbeugel PBS Blocker Heavy BL. Wil je echt het beste van het beste voor jouw parkeerplaats en de sterkste parkeerbeugels die er zijn. Kies dan voor de lijn van VISO. Dit zijn met afstand de beste kwaliteit parkeerbeugels die er te krijgen zijn.

Automatische parkeerbeugels

Wil je meer luxe en niet uit je auto willen stappen wanneer je aan komt rijden? Dan zijn er allerhande automatische parkeerbeugels te krijgen op de markt. Ook hierin zijn weer verschillende soorten kwaliteit en prijzen verkrijgbaar. Van de Heavy Duty Solar met poedercoating en zonnecellen tot de Cardin Parksun Solar RVS. Dit is de absolute top op het gebied van automatische parkeerbeugels. Grote RVS parkeerbeugel, met zonnepaneel en 2 kanaals handzender.

Bekijk ons uitgebreide assortiment parkeerbeugels. Welke parkeerbeugel kies jij?

Jouw felbegeerde parkeerplek moet natuurlijk wel exclusief voor jou blijven. Of voor eventuele gasten die je er wilt laten parkeren. Daar helpen wij je bij. De Parkeerbeugelspecialist is dé specialist op dit gebied. Welk type parkeerbeugel je ook zoekt, bij ons vind je hem. Je bestelt simpel online, waarna wij hem snel bezorgen. Zelfs de montage kun je erbij regelen!