Gratis verzending

Binnen 2/3 werkdagen geleverd,
gratis verzending vanaf € 300,00

Beste kwaliteit & scherpste prijs

De beste kwaliteit parkeerbeugels – goedkoopste van Nederland

Eigen montageservice

Eigen montageteam en
deskundige support

Deskundig advies

Stel je vraag aan onze parkeerbeugelspecialisten

parkeerbeugel

Parkeerbeugels leasen voor VvE’s

Begin jaren tachtig tijdens de kabinetten van Agt werd het Premiestelsel voor het kopen van een huis geïntroduceerd. Een systeem waarbij het voor mensen met een relatief laag inkomen makkelijk werd om een huis te kopen, en zo vermogen op te bouwen. De zogeheten premie woningen waren relatief eenvoudige eengezinswoningen met een volks karakter. Dit systeem is in 1988 afgeschaft en vervangen door een financieringsstelsel bestaande uit sociale huur, sociale koop, premiehuur, vrije sector met eenmalige bijdrage en ongesubsidieerde woningen.

De laatste 10 jaar worden deze zogeheten “premie” woningen gesloopt en vervangen door hoogwaardige appartementen complexen waarbij de oorspronkelijke bewoners de mogelijkheid krijgen om deze nieuwbouw woningen aan te kopen. Deze complexen kenmerken zich door een dubbele functie. Zowel wonen als ondernemen. Op de begane grond, en soms eerste verdieping, winkels en bedrijven, en op de eerste verdieping en hoger wonen. De begane grond en kelder worden vaak gebruikt om te parkeren. De parkeergelegenheid dient zowel de bewoners van het complex als ook de gebruikers of klanten van de winkels en bedrijven. Hier ontstaat vaak de uitdaging.

Parkeerbeugels lossen het parkeerprobleem op

Bewoners, vaak vastgeroest in hen dagelijkse gewoonten, hebben eigen plaatsen. Vaak toegewezen in de vorm van een percentage van het eigendom van het totale complex. Door de dubbele functie van zowel zakelijk als particulier gebruik en de vaak onder bemeten aantallen parkeerplaatsen zonder parkeerbeugels is foutparkeren onvermijdelijk. Dit is een veel voorkomende problematiek.

Afhankelijk van de situering van de bewonersparkeerplaatsen kan er voor gekozen worden om de locatie af te sluiten met behulp van een slagboom, vouwhek of valhek. Dit is een dure aangelegenheid en lang niet altijd mogelijk. Het plaatsen van eigendom of naamplaatjes is evenmin een goede oplossing. Met een parkeerbeugel kunt u wel uw parkeerplaats reserveren. Er zijn zowel automatische parkeerbeugels als handmatige parkeerbeugels te verkrijgen. Vanuit het perspectief van de VvE is het daarnaast een aantrekkelijke optie om dit bij één en dezelfde partij te doen, met één en dezelfde parkeerbeugel.

Parkeerbeugel leasen met aantrekkelijke leaseconstructie voor VvE’s

Het is vanuit het perspectief van een VvE aantrekkelijk om geen grote investeringen te doen waar in de budgettering geen rekening mee is gehouden. Bij de budgettering wordt namelijk rekening gehouden met langjarige onderhoudsbegrotingen ten behoeve van het vastgoed. Bij sommige organisaties zoals de Parkeerbeugelspecialist bestaat de mogelijkheid om automatische parkeerbeugels, zoals de parkeerbeugel Cardin Parksun Solar en de parkeerbeugel Cardin Parkline, te leasen met een verzekering. Hierdoor is een initiële investering niet nodig en kan een maandelijkse bijdrage aan de leden van de VvE worden doorberekend. Het leasen van parkeerbeugels is al mogelijk vanaf 25 parkeerbeugels. De VvE en haar leden zijn dan volledig ontzorgt voor wat betreft het foutparkeren door het laten plaatsen van automatische parkeerbeugels.

Bekijk ons uitgebreide assortiment parkeerbeugels. Welke parkeerbeugel lease jij?

Jouw felbegeerde parkeerplek moet natuurlijk wel exclusief voor jou blijven. Of voor eventuele gasten die je er wilt laten parkeren. Daar helpen wij je bij. De Parkeerbeugelspecialist is dé specialist op dit gebied. Welk type parkeerbeugel je ook zoekt, bij ons vind je hem. Je bestelt simpel online, waarna wij hem snel bezorgen. Zelfs de montage kun je erbij regelen!