Klanten beoordelen ons met een 9.1
4.5/5
Advies nodig? 085 401 54 08
Klanten beoordelen ons met een 9.1
4.5/5
Parkeerbeugelspecialist

Parkeerbeugels met een slot voor elke parkeersituatie

2 aparte modellen parkeerbeugels met slot
Jouw parkeerplek, jouw sleutel

Soms moet je dingen gewoon heel simpel houden. Als je niet wilt dat iemand anders op jouw parkeerplek gaat staan, dan plaats je een parkeerbeugel met slot, waarvan alleen jij de sleutel hebt. Zo zorg je ervoor dat er helemaal niemand bij kan om te parkeren, behalve jij. Het is jouw parkeerplek en jouw sleutel.

In ons assortiment vind je talloze parkeerbeugels met slot, zodat je precies kunt uitzoeken wat past bij jouw wensen, eisen en budget. Wil je een handmatige parkeerbeugel of een automatische? Heb je een voorkeur voor een rvs parkeerbeugel? Het kan allemaal. Bij de Parkeerbeugelspecialist vind je altijd wat je zoekt.

Monteer je hem zelf of zullen we je helpen?

Als je eenmaal het product hebt gevonden dat je zoekt, dan zorgen wij dat hij snel bij je bezorgd wordt. Maar dan komt het volgende aspect: het monteren van de parkeerbeugel met slot. Dat kun je in principe zelf, als je een beetje handig bent. Heb je er niet genoeg vertrouwen in, dan helpen wij je hier graag bij.

Kies in je winkelwagen voor ‘montageservice toevoegen’. Wij komen je dan helpen zonder dat je daarvoor voorrijkosten betaalt! We hanteren vaste tarieven, dat is wel zo makkelijk. De eerste parkeerbeugel monteren kost € 148,50 exclusief btw en elke volgende beugel € 15. We nemen je met veel plezier alles uit handen, zodat je optimaal kunt genieten van je parkeerbeugel met slot!

Populaire parkeerbeugels met slot

Offerte aanvraag

Ontvang je offerte binnen 24 uur in je inbox