Klanten beoordelen ons met een 9.1
4.5/5
Advies nodig? 085 401 54 08
Klanten beoordelen ons met een 9.1
4.5/5

Welke parkeerbeugel kies jij?

Parkeerbeugels met een app voor elke parkeersituatie

parkeerbeugels die met de app bedienbaar zijn
Bediening via je smartphone

Kun je je nog herinneren dat we geen smartphones hadden? Vast wel, maar wat was de wereld toen toch een andere plek… Tegenwoordig hebben we het veel gemakkelijker, omdat we van alles en nog wat kunnen regelen vanuit onze broekzak. Zo bedien je bijvoorbeeld heel simpel je parkeerbeugel met een app.

Uitstappen hoeft niet meer, je kunt gewoon lekker in de auto blijven zitten als je de parkeerbeugel omhoog of omlaag wilt doen. Laat anderen maar in de regen lopen, jij hoeft dat mooi niet! Dankzij de afstandsbediening op je smartphone is het een fluitje van een cent om je parkeerplek vrij te maken.

iphone met de parkeerbeugel app
Je kunt altijd parkeren op jouw plek

Het voordeel van onze automatische parkeerbeugels met app is dat je nooit meer hoeft te denken aan de afstandsbediening. En je hebt nooit meer problemen met een eventuele lege batterij, tenzij het de batterij van je telefoon is. Want hiermee bedien je jouw parkeerbeugel: simpel via de app.

Natuurlijk wil je graag duidelijk maken aan iedereen dat het jouw parkeerplek is en van niemand anders. Onze beugels hebben daarom meer dan genoeg ruimte voor een sticker waar je deze boodschap mee kunt communiceren. Je huisnummer, je bedrijfslogo of de naam van jullie VvE: alles kan erop. Veel plezier met je automatische parkeerbeugel met app!

Populaire parkeerbeugels met een app

Offerte aanvraag

Ontvang je offerte binnen 24 uur in je inbox